Europas tredie vej
af Niels Arbøl

148,00 kr.

Prisen er inkl. moms og forsendelse i DK.

I denne bog fra 1994, støttet med et legat fra Akademikernes Centralorganisation, belyser Niels Arbøl Europas aktuelle krise. Forskellene og konflikterne mellem landene er for store. Det går derfor ikke længere at begrunde Europa blot økonomisk eller politisk. Europa må finde tilbage til sig selv. Det må blive bevidst om sin identitet baseret på den kristne humanisme, som skabte og forenede Europa gennem mere end tusinde år, og som rejste det igen, når det svigtede dette grundlag.

”Grundig og informativ bog om den kristne traditions betydning for Europa og en fælles europæisk fremtid.”
(Kristeligt Dagblad)

”Efter på få år at have udgivet to mammutbøger om kristendemokraterne i verden, med særlig vægt på Europa, har Niels Arbøl, der også er katolik, atter begået en bog. Europas Tredje Vej er fra først til sidst en engageret og spændende fortale for en “tredje vej”, det kristne Europas mulighed for et fællesskab af samfund, hvor åndelige værdier er determinander for økonomisk og menneskelig udvikling fremfor materialismen.”
(Katolsk Orientering)

Udgivet 1994, 178 sider.

Ikke på lager

Niels ArbølNiels Arbøl

Forfatteren er født i 1951. Han er cand.scient. et art. i biologi og religion fra Københavns Universitet, hvortil kommer samfundsvidenskabelige studier 1981-1984. Han 33 års erfaring som lektor på gymnasium og HF. Han har udgivet adskillige bøger om biologi, religion og politik, hvoraf nogle er oversat til andre sprog, samt en erindringsbog om sin far. Den europæiske Union har været en central del af hans forfatterskab, mest tydeliggjort ved denne bog fra 1994.

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top