Et nyt Europa. Kristendemokrater viser vej
af Niels Arbøl

198,00 kr.

Prisen er inkl. moms og forsendelse i DK.

Bogen om Europas store politiske folkebevægelse. Det nye Europa kræver et nyt syn på samfundet. Socialisme og kapitalisme er begge ’out.’ Overalt i Europa er det kristne demokrati på vej frem. Hvorfor så ikke i Danmark?

”Det må være opgaven i vor tid at erkende, at det 20. århundrede også hvad socialismen angår, omsider er forbi. Vi tørster efter et nyt syn på samfundet.”

”Der er tale om en meget detaljeret gennemgang, hvor der gøres meget ud af det historiske, og af at få kortlagt de kristne værdier, som kristendemokraterne bygger deres politiske arbejde på. Arbøls fremstilling er veldokumenteret og rummer en masse stof.”
(Gymnasieskolen)

”Et helt leksikon på sit felt og en velfunderet argumentation.”
(EF-avisen)

”Letbenet propaganda til discountpris.”
Luthersk teolog Mogens Lindhardt i Jyllands-Posten)

”Der kan være god grund til at holde øje med Niels Arbøl: som moderne missionsmand er han på forkant med Vorherre. Sammen baner de den ’tredje vej’ mellem junglelov og totalitarisme”
(Information)

”Det ville være lykkeligt, hvis Arbøls bog blev spredt ud og læst over hele Sverige. Den er værd at blive opmærksom på. Endelig findes der en sandfærdig bog, der giver et alsidigt billede af den kristendemokratiske bevægelse … Arbøl ved hvad han tror på og kan overbevise med sin kraftfulde fremstilling. Bogen bæres af en mægtig vision, som kristendemokraterne har båret gennem hele 1900-tallet. Arbøl vil være med og skabe et nyt Europa, et fredens Europa.”
(Kristdemokraten, svensk)

Udgivet 1991, 334 sider.

Ikke på lager

Niels ArbølNiels Arbøl

Forfatteren er født i 1951. Han er cand.scient. et art. i biologi og religion fra Københavns Universitet, hvortil kommer samfundsvidenskabelige studier 1981-1984. Han 33 års erfaring som lektor på gymnasium og HF. Han har udgivet adskillige bøger om biologi, religion og politik, hvoraf nogle er oversat til andre sprog, samt en erindringsbog om sin far.

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top