Tvillingehistorier
af Poul Henckel

159,00 kr.

Prisen er inkl. moms og forsendelse i DK.

To historier om tvillinger

I denne bog er samlet to forskellige historier om tvillinger. Begge historier handler om et par enæggede tvillingedrenge. Det er tvillinger, som bliver forvekslet med hinanden, og som også bliver forenet i et særligt broderskab. Det er tvillinger, som bliver forbyttet på hospitalet, eller som bliver forelsket i den samme pige – alle de situationer som man nu kan komme ud i som tvilling. Den særlige solidaritet mellem tvillingerne kommer også til at omfatte alle personerne i familien, hvad enten de er ægte eller sammenbragte familiemedlemmer.

I ”Hvordan glemmer man…” har den ene tvilling haft en ulykkelig livshistorie, som hans bror hjælper ham til at glemme ved at give ham gode oplevelser med familie og venner. I ”Hvad vi DU så gøre ved det?” konfronterer faderen den ene af drengene, som føler sig ensom, med dette eksistentielle spørgsmål. Senere bliver det drengens tur til at stille samme spørgsmål til faderen, for således gennem ansvaret og handlingen at finde tilbage til livet.

187 sider.

Poul HenckelSkolemand og forfatter

Poul Henckel blev født i 1936 i Sønderjylland, men kom siden over det meste af Danmark. Han blev oprindelig boghandleruddannet. Siden kom han gennem sit spejderarbejde til Stenhus Kostskole i Holbæk som kostskoleinspektør.

Derefter blev han ansat på et psykiatrisk plejehjem og på forskellige skoler. De sidste 20 år af hans aktive erhvervsliv var Poul Henckel ansat på Voksen Uddannelses Center Aalborg som viceforstander, hvor han også underviste i mange forskellige fag, blandt andet dansk.

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top