Finn, John og Gregers. En familiesaga i tre dele
af Poul Henckel

168,00 kr.

Prisen er inkl. moms og forsendelse i DK.

En dansk familiekrønike

Vi er i Danmark i 50’erne og op til vor tid. Og vi følger familierne og generationerne med de tre hovedpersoner gennem deres lykkelige og triste stunder. Med store livsspørgsmål og daglige pligter. Tro, tillid, venskab og kærlighed fra en tid hvor et ord er et ord. Hvor spejderånd og kostskoleliv giver grobund for at blive gentleman i dets rigtige mening. Hvor familien med største selvfølgelighed omfatter sammenbragte børn. Hvor der ikke lades tvivl om, hvad det vil sige at være far, mor, søn og datter, og man altid på ny får chancen for at begå sig i livet.

”Generations-krønike om sammenbragte børn og at ville faderrollen med den rette spejderånd ud fra en traditionel kristen synsvinkel. En interessant historie ikke ofte fortalt ud fra netop dén synsvinkel.”
(Bibliotekernes Lektøranmeldelser)

270 sider.

Poul HenckelSkolemand og forfatter

Poul Henckel blev født i 1936 i Sønderjylland, men kom siden over det meste af Danmark. Han blev oprindelig boghandleruddannet. Siden kom han gennem sit spejderarbejde til Stenhus Kostskole i Holbæk som kostskoleinspektør.

Derefter blev han ansat på et psykiatrisk plejehjem og på forskellige skoler. De sidste 20 år af hans aktive erhvervsliv var Poul Henckel ansat på Voksen Uddannelses Center Aalborg som viceforstander, hvor han også underviste i mange forskellige fag, blandt andet dansk.

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top