Tilbud

Trilogi: Desertører 1, 2 og 3, Ivan og Vasse
af Niels Frandsen

Original price was: 774,00 kr..Current price is: 500,00 kr..

Prisen er inkl. moms og forsendelse i DK.

Trilogi: Desertører 1, 2 og 3, Ivan og Vasse

Desertører 1, Ivan: En familieroman fra Ruslands vidtstrakte sletter

Stedet er Rusland, tiden slutningen af 30’erne. Langt øst for Moskva driver bonden Ivan sit mønsterlandbrug så godt det nu kunne lade sig gøre i kommunismens tid.

En da synes Ivans lykkestjerne at være faldet, nemlig da han modtager indkaldelse til hæren for at kæmpe i Anden Verdenskrig.

Ivan er første del af Niels Frandsens spændende roman-trilogi, men hver bog kan sagtens læses for sig. Romanen bygger på virkelige tildragelser, idet forfatteren personligt har mødt de to personer på sin hjemegn og fik deres historier fortalt.

Desertører 2, Vasse: En roman om to soldater i Anden Verdenskrig

Den russiske bonde Ivan har måttet tage afsked med sin familie og sit mønsterlandbrug for at blive soldat i Anden Verdenskrig. Her møder han den sympatiske oberst Vasse, der er hesteinteresseret ligesom han. Sammen udholder de krigens vanvid og udmattende strabadser.
På et tidspunkt stilles de for en tysk kaptajn og får valget mellem at blive skudt eller skifte side i krigen og få en ny identitet …

Desertører 3, Ivan og Vasse:  Skæbnetime for Ivan og Vasse

De to russiske soldater Ivan og Vasse er deserteret fra først den russiske hær, siden den tyske hær, som de blev tvunget ind i. I dette og sidste bind følger vi nu de to gæve mænd under den farefulde og komplicerede flugt fra Tyskland til Danmark. Her involveres de i den danske besættelsestid og de konflikter, der udspiller sig i en nordjysk landbefolkning.

3 romaner på henh. 224 sider, 192 sider og 324 sider.

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top