Mælk & vilde blomster
af Lars Oluf Larsen

148,00 kr.

Prisen er inkl. moms og forsendelse i DK.

Er du træt af drager og troldmænd?

Så mød virkeligheden i denne fortættede spændingsroman, der indbefatter øde sommerhusveje, sorte Mercedes’er, forbytninger, dybfrysere og pistolskud.

En charmerende og spændende historie om tre unge mennesker, der kaster sig ud i et eventyr på liv og død. En af dem fordi han er forelsket, en anden fordi hun er jaloux, og den tredje fordi hun vil finde sin identitet.

En ungdomsroman, der tager det bedste med fra voksne drenge- og pigebøger, og som er for dem, der er blevet lidt trætte af drager og troldmænd.

”Ungdomsroman, der er ligesom jordbærmilkshakes – det smager så godt, at man bare vil have mere.”
(Fyens Stiftstidende)

”Romanens spændingsplot fungerer fint i sammenhæng med portrættet af de unge og deres miljø. En sjov og underholdende beskrivelse af de unges liv med hinanden og deres spirende forelskelse og begyndende seksualitet.”
Bibliotekernes Lektøranmeldelser)

145 sider.

Nu 3. oplag og næsten udsolgt.

Lars Oluf LarsenLars Oluf Larsen

Lars Oluf Larsen er uddannet skuespiller og sanger og har medvirket i adskillige musicals og teaterstykker. Senest havde han en af hovedrollerne i musicalen ”Mamma Mia” i Tivolis koncertsal. Sideløbende med teater-, film- og TV-opgaverne har han skrevet både musicals, børneopera og kirkemusik.

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top