Engle & safrandrømme
af Lars Oluf Larsen

148,00 kr.

Prisen er inkl. moms og forsendelse i DK.

Mads på alvorlige prøvelser

Mads er nu blevet 17 år og går i 1.g, og endnu engang bliver han udsat for alvorlige prøvelser: Anna har en plan, som udsætter deres kærlighedsliv for en alvorlig test, og han bliver udfordret musikalsk af skolens smukkeste pige. Da en af hans gamle kammerater bliver kørt ned af en flugtbilist, og det viser sig, at det muligvis har forbindelse med ulovlig prostitution, må Mads for første gang erkende, at han måske er nået derud, hvor han ikke kan bunde.

Romanen kan læses særskilt, selv om den er tredje del af en serie på tre bøger, hvis forsideomslag også er illustreret af forfatteren selv. De to første bøger om Mads er henholdsvis ’Mælk og vilde blomster’ og ’Løgn og forbudte følelser.’

”Velfortalt, troværdig og spændende fortsættelse af serien. Bogens dialoger er gode, og forfatteren formår at indfange teenageres tanker, følelser og sprog … Måske er der flere bøger om Mads i vente. Der er al mulig grund til at anskaffe dette bind også.”
(Bibliotekernes Lektøranmeldelser)

182 sider.

Lars Oluf LarsenLars Oluf Larsen

Lars Oluf Larsen er uddannet skuespiller og sanger og har medvirket i adskillige musicals og teaterstykker. Senest havde han en af hovedrollerne i musicalen ”Mamma Mia” i Tivolis koncertsal. Sideløbende med teater-, film- og TV-opgaverne har han skrevet både musicals, børneopera og kirkemusik.

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top