Den niende bro
af Peer L. Aarestrup

168,00 kr.

Prisen er inkl. moms og forsendelse i DK.

En overbevisende og tankevækkende historie

I romanen Den niende Bro møder vi studenten Emil i begyndelsen af 1960’erne. Han er tredje generation af slægten Haken, hvis skæbne blev bundet til det 20. århundredes Europa. Slægten troede på en strålende fremtid, men faldt, da lyset slukkedes over kontinentet.

”Det er et stort univers, som forfatteren inviterer os ind i, og som man kommer til at holde af. Han sætter ord i bevægelse på så overbevisende en måde, at læseren næsten kan røre personerne og mærke deres tid. Den niende Bro er en overraskende, tankevækkende og dybt engageret historie. Som bekendt skal man gemme det bedste til sidst. Det tror jeg faktisk, at forfatteren har gjort med sin sidste bog … ’Den niende bro’ er en så intens fortælling.”
(Arne Mariager, Vejle Amts Folkeblad)

”Et brag af en roman. Det er digtekunst, det her.”
(Bjarne Nederby Jessen, Udfordringen)

”Romanen handler om Emil og hans forsøg på at finde sig selv, og der er både spænding og eventyr, alvor og dyb kærlighed i den.”
(Katolsk Orientering)

306 sider.

Peer L. AarestrupPeer L. Aarestrup

Peer Louis Aarestrup, f. 1946 i København. Uddannet i statskundskab og psykologi fra Københavns Universitet. Han har ledet forskellige behandlingsinstitutioner og arbejdet indgående med rådgivning, formidling og undervisning. Gennem årene har han skrevet en række noveller. ’Asfaltblomstens duft’ er hans første roman.

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top