Asfaltblomstens duft
af Peer L. Aarestrup

168,00 kr.

Prisen er inkl. moms og forsendelse i DK.

En stærk roman

Debutforfatteren Peer Louis Aarestrup er efterkrigstidsbarn og har selv mærket sårene fra besættelsestiden. Han er optaget af virkeligheden og dens mange sider og lader alt stå åbent under Anden Verdenskrig, og hans metaforer skærer sig ind under huden på såvel hovedpersonerne som læseren. Har man læst denne roman, er man ikke den samme som før.

”Aarestrup er velskrivende og giver en overbevisende skildring af tiden før og under Anden Verdenskrig, dog først og fremmest besættelsestiden.”
(Claus Grymer, Kristeligt Dagblad)

”Romanen er udmærket skrevet, men hvis man skal fremhæve en lille svaghed er det, at den er på kun 225 sider.”
(Bibliotekernes Lektøranmeldelser)

”Asfaltblomstens duft er en debutroman og en spændende del af slagsen. Forfatteren er tiptipoldebarn af digteren Emil Aarestrup, og det ser ud som om, den poetiske åre er nedarvet til tiptipoldebarnet og nu er kommet til udtryk i romanform.”
(Udfordringen)

225 sider.

Næsten udsolgt.

Peer L. AarestrupPeer L. Aarestrup

Peer Louis Aarestrup, f. 1946 i København. Uddannet i statskundskab og psykologi fra Københavns Universitet. Han har ledet forskellige behandlingsinstitutioner og arbejdet indgående med rådgivning, formidling og undervisning. Gennem årene har han skrevet en række noveller. ’Asfaltblomstens duft’ er hans første roman.

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top