Som årene går
af Krista Louise Jørgensen

128,00 kr.

Prisen er inkl. moms og forsendelse i DK.

Årets gang og menneskelivet, årets gang med de skiftende årstider har givet inspiration til denne digtsamling om menneskelivets forskellige faser fra fødslen til alderdommen.

”Kalenderår som menneskets:
Ungdomsvår og livets sommer
Før det går mod efterår –
dernæst alderdommens dage,
om du til livets vinter når.”

”De fire store afsnit, som Krista Louise Jørgensens digtsamling er bygget op omkring, følger de skiftende årstiders rytme og naturens gang fra vinter og forår frem mod sommer og efterår. Ind i denne cyklus flettes også menneskelivets cyklus fra barndom til alderdom, med de tilbageblik og fragmenter af erindring som alderen giver anledning til. Tiden og forgængeligheden er et andet motiv, der med den kristne livsholdning som er gennemgående i samlingen ikke bare er kalenderens og urets tid, men også kristendommens “opfyldte” tid: “da sprænger Han/ tid og alder/ med et evigt øjebliks/ skabende leg.” Stilen og tonen i digtene spænder fra det enkle og talesprogsnære til det mere lyrisk højstemte, som nærmer sig salmens og bønnens udtryk.”
(Bibliotekernes Lektøranmeldelse)

77 sider.

Krista Louise JørgensenKrista Louise Jørgensen

f. 1928, er statsautoriseret barneplejerske. Mor til tre børn og med syv børnebørn. Forfatteren debuterede i 1982 med digtsamlingen ’Et barn til låns.’ Senere er udgivet en række digtsamlinger, romaner og børnebøger som denne digtsamling fra 2012.

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top