Når mennesker mødes
af Jytte Jensen

128,00 kr.

Prisen er inkl. moms og forsendelse i DK.

Mødet mellem mennesker

Mennesker, der er afsondret fra andre, kan have vanskeligt ved at udvikle sig. Det er i mødet mellem mennesker, vi lærer os selv at kende og derved får mulighed for at deltage i fællesskaber: privat, socialt og politisk.

’Mennesket har ikke godt af at være alene’, sagde Gud til manden, hvorefter han skabte Eva. Det er der kommet sjov og fortvivlelse ud af, men også kærlighed.

Et særligt møde i dag handler om vestlige menneskers møde med den tredje verdens indbyggere. Det ser ud til, at de to parter mødes, men kun for en kort tid, uden at de standser op og får et virkeligt fællesskab med hinanden. Og det ser ud til, at den tredje verdens kultur er på vej op, mens vores er på vej ned…

88 sider.

Jytte JensenJytte Jensen

Jytte Jensen blev handelsuddannet og derefter seminarieuddannet lærer. Hun fik gode år med såvel administrativt arbejde og som underviser i folkeskolen. Desuden arbejdede hun frivilligt i ind- og udland.

Jytte Jensen skrev i sin levetid talrige kronikker og artikler. I 2011 udsendte hun sin første roman: ”I morgen kan vi le”. Herefter fulgte flere romaner, en prædiken- og en novellesamling, og med denne syvende bog ’Fra kælder til kvist’ vendte forfatteren tilbage til romangenren.

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top