Med vindene over klitten
af Carsten Pedersen

168,00 kr.

Prisen er inkl. moms og forsendelse i DK.

Søren er lærer og økologisk landmand, men først og fremmest et naturmenneske, der kæmper med sig selv og samfundet, hele tiden på vandring efter svar om sande livsværdier. Hans kone Else er en stræber og et karriere-menneske.

Og så kommer nabokonen Alice ind i billedet.

Med Søren, Else, Alice, børnene, vennerne, tilflytterne, naturmiljøet skabes der et stilfærdigt og levende portræt af en tid og et sted i Vendsyssel.

299 sider.

Carsten PedersenEn ægte vendelbo

Forfatteren til bogen, Carsten Pedersen (1940-2008), var en ægte vendelbo ligesom hovedkaraktererne i hans romaner. Han voksede op i Hirtshals og bosatte sig siden i Voerså og Frederikshavn. Han var overlærer i mange år, politisk aktiv og meget engageret i naturbeskyttelse længe før det blev sat højt på dagsordenen. Med sin særlige evne til at komme på talefod med alle slags mennesker fik Carsten Pedersen indblik i, hvad der rørte sig hos lokale vendelboer og i deres sind, hvilket kom hans forfatterskab til gavn. ’Med vindene over klitten’ fra 1993 var hans første roman. Den blev efterfulgte af ’Urolige sind’ (1995) og ’Hvor vidt kan du vælge’ (2001), alle udgivet på forlaget Queenswood, og med omslagsillustrationer af Poul Vinther Pedersen.

Scroll to Top