Kærligheden og døden. Digte
af Dan Schiødt

128,00 kr.

Prisen er inkl. moms og forsendelse i DK.

Livet er en labyrint

Livet er en labyrint, og vi skal alle gå gennem labyrintens gange. Nogle veje fører til Gud og kærligheden, andre til død eller fortabelse. Digtene beskriver den storm, som pisker verden, men rummer også håb og drømme. Den beskæftiger sig med livsmysteriet og med de spillere, der alle dage har været på banen. Bogens forfatter mener, at der foregår en kamp mellem godt og ondt, mellem lys og mørke, som er særdeles konkret, og som alle mennesker støder ind i. Bogen er en vandring ad omvejens princip ind i kærlighedens mysterium og livsmysteriet.

”Digtene er mente og dybtfølte”
(Bibliotekernes Lektøranmeldelser)

”’Kærligheden og døden’ har jeg læst og med stor fornøjelse. Dan Schiødt debuterede i 1981 med ’Den Forbudte mand’, der gjorde op med feministernes og marxisternes samfundsherseri. I sin nye bog ’Kærligheden og Døden’ beskæftiger han sig med tilværelsens store spørgsmål.
Der er mange af digtene, som jeg synes bedst om, og det gør det svært at vælge, men hvis jeg skulle fremhæve de to bedste, skulle det være hhv. Tidernes Tid og Adam, som jeg synes er afsindigt smukke digte, velmente, velkomponerede, og der bliver virkelig sagt både kloge og smukke ord. Skriv flere digte! Verden trænger mere end nogensinde før til gode digte og gode bøger og jeg synes forfatteren er kommet godt i mål med digtene der i modsætning til en navlepillende samtid vil noget og kan noget.”
(Mikael Næsted Nielsen, forfatterforeningen Stordstrømmen)

87 sider.

Dan SchiødtDan Schiødt

Dan Schiødt debuterede i 1981 med digtsamlingen ’Den forbudte mand’ på Gyldendals forlag, og den seneste bog, novellesamlingen Himalaya udkom på forlaget Gallo i 2006. ’Kærligheden og døden’ er hans tredje digtsamling.
Dan Schiødt har været i Indien og besøgt Bombay og New Delhi, hvorfra han har adopteret sine to børn.

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top