I skyggernes land
af Peter Jürgensen

168,00 kr.

Prisen er inkl. moms og forsendelse i DK.

Når kærligheden overvinder alt

En forårsaften i 1999 lærte forfatteren en dejlig kvinde, Birgitte, at kende, og de blev meget forelskede i hinanden. Hun var smuk, livsglad og samvittighedsfuld.

Men der hvilede en skygge over kærlighedsforholdet som følge af en række tilbagefald, der skyldtes Birgittes afhængighed af alkohol og medicin, og som til sidst kostede hende livet.

Det blev 11 modsætningsfyldte år med stor kærlighed og afgrundsdyb fortvivlelse, som dog ikke et øjeblik efterlod bitterhed eller fortrydelse hos den ”medafhængige”, der blev tilbage.

Det er samtidig historien om to menneskers stærke og kærlige bånd til hinanden, som formåede at tåle alt, håbe alt og udholde alt.

”En varm, ærlig, kærlig bog om et forhold, der var det samme. Stille i mælet er denne bog. Desto større vægt taler den med.”
(Udfordringen)

215 sider.

Peter JürgensenPeter Jürgensen

Peter Jürgensen, f. 1956, er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole og Bornholms Tidende. Han har gennem en årrække arbejdet som journalist og redaktør ved lokalaviser, tidsskrifter og dagblade. Han har ydermere været beskæftiget med formidlingsarbejde i to interesseorganisationer og er i dag freelance-journalist.

Scroll to Top