Giv os i dag. Betragtning til hver dag i året
af Henri J. M. Nouwen

198,00 kr.

Prisen er inkl. moms og forsendelse i DK.

Undervejs på en åndelig vandring

”Vi kan glæde os over denne danske oversættelse af Nouwens bog ’Bread for the Journey.’ Bogen vil være en berigelse for danske læsere, ikke blot katolikker, men også for andre, der er åndeligt søgende, og dem er der heldigvis ikke så få af.

Nouwen har skrevet en lang række bøger om kristent-mediterende emner. Han var en lærd mand, der en årrække virkede som professor i pastoralteologi på universiteterne i Yale og Harvard. Siden 1986 hørte han op med sin universitetsgerning og virkede i stedet som præst og åndelig rådgiver i sammenhæng med den bevægelse, vi i Danmark kalder ’Tro og Lys.’ Det er et fællesskab, der arbejder for åndeligt handicappede mennesker.

Bogen er oversat til dansk af Inge Switon-Rønnow og er ved indledningen af hver måned forsynet med hendes prægtige farvefotos.

Bogen indeholder en betragtning for hver dag i året – den er altså skrevet som en slags kalender. Undertiden vender Nouwen tilbage til samme emne dag efter dag, men med stadig nye synsvinkler. Ikke sjældent lykkes det ham at fremstille gammelkendte kristne sandheder på en forbavsende anderledes måde, der giver en ny åndelig horisont og forståelse.”
(Fhv. katolsk biskop Hans Martensen i forordet)

224 sider.

Ikke på lager

Scroll to Top