En livsrejse på godt og ondt
af Thomas Hasselriis

248,00 kr.

Prisen er inkl. moms og forsendelse i DK.

En usædvanlig livsrejse

Interviews med kendte folk og topledere – afsløring af en pædofil politiker – en flyvetur med 64 danske stykker avlskvæg – arresteret og skudt på i Nordirland – en klatretur over Andesbjergene i over fire kilometers højde – en rejse gennem Sydamerika – en sejltur rundt om Cap Horn.

Det er nogle af de oplevelser, Thomas Hasselriis har haft gennem et langt arbejdsliv som journalist, og som han skriver om i denne bog. Det er også beretningen om en barndom og et ungdomsliv på godt og ondt. Forfatteren fik polio som barn og har måttet lide med skavankerne efter denne sygdom hele sit liv, men på trods af disse gennemførte han en journalistuddannelse og blev chefredaktør. Han har rejst rundt i en stor del af verden for at skrive om den, og denne spændende beretning kommer nu læseren til gode.

262 sider.

Thomas HasselriisThomas Hasselriis

Thomas Hasselriis, født 1936, er uddannet journalist og har været skrivende medarbejder, redaktør og chefredaktør ved dagblade og fagblade. Han blev freelancer i 1989 og arbejdede som sådan for forskellige fagblade. Desuden var han ekstern presse og kommunikationsmedarbejder for forskellige virksomheder. Han har skrevet flere små bøger om virksomheder og en bog om kolonihavernes historie. Han har været medforfatter på flere bøger, blandt andet ’Barn af Vendsyssel’ og ’Befrielsen i glimt’. Han har oversat ny teknologi fra engelsk og spansk til dansk. I sin hjemegn i Nordjylland har han blandt andet engageret sig som medlem af TV2 Nords repræsentantskab og som formand for menighedsrådet i Saltum-Alstrup sogne.

Scroll to Top