En lægkvindes prædikener
af Jytte Jensen

128,00 kr.

Prisen er inkl. moms og forsendelse i DK.

Menneskets ansvar og muligheder

For få år tilbage skrev den fynske forfatter Jytte Jensen prædikener og digte til sin nu afdøde far. De blev en kilde til forståelse og indholdsrige samtaler, der kom til at bygge bro mellem far og datter på tværs af generationernes syn på kristendom.

Hendes læsning og tolkning af evangelierne kaster nyt lys over den enkeltes gudgivne ansvar og muligheder, og hun siger med den franske filosof Blaise Pascal:

”Den menneskelige eksistens er præget af splittelse imellem alt og intet. Vi er alting i os selv og ingenting i det store univers. Et vidunderligt lille kredsløb midt i en kæmpestor, uforståelig skabelse. Et menneske, der er medskaber af verden, er et vigtigt og et ubetydeligt centrum. Et lille, bitte fnug af storhed.”

155 sider.

Jytte JensenJytte Jensen

Jytte Jensen blev handelsuddannet og derefter seminarieuddannet lærer. Hun fik gode år med såvel administrativt arbejde og som underviser i folkeskolen. Desuden arbejdede hun frivilligt i ind- og udland.

Jytte Jensen skrev i sin levetid talrige kronikker og artikler. I 2011 udsendte hun sin første roman: ’I morgen kan vi le.’ Året efter i 2012 fulgte denne prædikensamling, og i årene herefter endnu flere romaner.

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top