Drømmeskibet
af Hans Jensen

98,00 kr.

Prisen er inkl. moms og forsendelse i DK.

En historisk fortælling, når den er bedst

’Drømmeskibet’ fortæller om drengen Thomas, der oplever besættelsestiden i en by i Sønderjylland. Han er søn af en ugift mor, men savner at have en far, ligesom kammeraterne har det. Thomas og hans mor kommer begge til at tage stilling til de tyske besættelsestropper og nazismen og det at være dansk eller tysk. I slutningen af krigen kommer der en foreløbig løsning på mange problemer for dem begge. – Men hvad med fremtiden?

’Drømmeskibet’ er en historisk fortælling, når den er bedst, for store børn og opefter.
”En troværdig, godt fortalt lille bog … Den er velegnet til højtlæsning for børn fra cirka 9 år og kan læses selv fra 10-11 år.”
(Bibliotekernes Lektøranmeldelser)

44 sider.

Hans JensenForfatteren kender sin historie

Hans Jensen er født i 1929 i Sønderjylland. Han er seminarieuddannet lærer og har virket som lærer inden for folkeskolen i næsten 40 år.

Historien om besættelsen bliver nærværende i denne bog for store børn. En menneskevarm beretning om Thomas og hans mor og længslen efter en far udspiller sig mellem spændingerne i det dansk-tyske grænseland.

Forfatteren kender til både tiden, stedet og emnet for historien. Han, der er født i 1929, er uddannet på Haderslev Statsseminarium med eksamen i 1954. Han har været lærer i Fåborg, Haderslev og Odense i næsten 40 år, hvor han har undervist i historie, kristendom, dansk, samfundsfag m.m.

Hans Jensen har skrevet flere bøger: ’Hvilken kurs, Mikkel?’, ’Natravnens vinge’, ’Solvejen.’ Desuden en del noveller samt undervisningsmaterialer til Odense kommune.

Scroll to Top