Brev til Gud. Tanker rundt trosbekjennelsen fra kirkemøtet i Nikea i år 325
af Åsmund Stray Nordberg

128,00 kr.

Prisen er inkl. moms og forsendelse i DK.

Troslære på en ny måde

’Brev til Gud’ er en varm og glad samtale med Gud – på letlæselig norsk. Normalt skrives den kristne troslære i et rationelt sprog. Med denne bog vover Åsmund Stray Nordberg at skrive troslæren i en ny sprogdragt. I stedet for at skrive om Gud, skriver Nordberg til Gud. Gud ’svarer’ i form af bibelvers, og på denne måde opleves brevet som en dialog mellem Gud og forfatteren.

”Bogen fører læseren gennem de grundlæggende kristne trossandheder, sådan som de er formuleret i den nikænske trosbekendelse. Akkompagneret af abstrakte illustrationer i symbolske former og farver, rører den alle hjertets strenge fra boblende livsglæde og humor til den dybeste smerte. Den ligefremme fortrolighed og de morsomme kommentarer fra børn og fra ”Radiserne” åbner hjertets døre på vid gab for mystikkens dybe rum og brusende kærlighed med højdepunkt i afsnittene om Den Hellige Ånd. Åsmund Stray Nordbergs bog er tro mod Bibelen og dogmatikken i den kristne frelsesforståelse, samtidig med at den får troens kerne til at gløde. Det er kriteriet på al sand kristen mystik.”
(Forfatteren Kirsten Kjærulff)

128 sider.

Åsmund Stray NordbergÅsmund Stray Nordberg

Forfatteren er født 1959 og bor på Radøy i Nordhordland, Norge. Han er gift og har tre barn. Åsmund har utdannelse innen økonomi og organisation/ledelse og har jobbet i forskjellige stillinger på Statoils raffineri på Mongstad. Han tilhører Hordabø menighet i Den norske kirke. Han har utgitt boka ’Brev til Gud’ i 2004.

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top